• In het Nederlands

  Vertrouwd in het Nederlands

  Zoeken en boeken

 • Telefonische ondersteuning

  Eerst meer weten voor u gaat bestellen?

  Met vragen kunt u ons gewoon bellen

 • Bestemmingen op een rij

  Alle bestemmingen op een rij

  Uw vakantie vaart er wel bij

 • Ferry overzichten

  Zoek snel en gericht

  In ons complete overzicht

 • reis met de beste prijs

  Voor elke bestemming de beste prijs

  Dus gaat u altijd ontspannen op reis

 • Faciliteiten aan boord

  Theater aan boord

  Slechts 1 minuut lopen vanaf uw hut

Voorboeking Griekenland 2019.

Het formulier voor de voorboeking Griekenland staat online...naar formulier
Overtochten

Een ferryboot overtocht boek je snel bij Overtocht.nl

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.